Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mangosalsa med räkor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott och enkelt passar till buffén eller som en liten förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1 Skala mangon och finhacka fruktköttet. Finhacka salladslöken. Dela, kärna ur och finhacka chilin. Blanda allt.
  2. 2. Riv skalet och pressa saften ur limen. Vänd ner detta och ingefäran i salsan. Fördela salsan i 4 skålar.
  3. 3. Skala räkorna. Dela baconskivorna på längden. Rulla en baconremsa runt varje räka. Stek hastigt i en het stekpanna tills baconet får färg.
  4. 4. Fördela räkorna över salsan

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.