Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mangosorbet med rostad kokos och choklad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En sorbet som blir perfekt len i konsistensen, med flagad choklad är det perfekt till festen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rosta kokosen i en torr stekpanna.
  2. Flaga chokladen med en potatisskalare.
  3. Kör den frysta mangon och florsockret i en mixer. Lägg i bananerna i mindre bitar och kör till en jämn sorbet. Lägg upp i glas och toppa med kokos och choklad. Pressa över lime vid servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.