Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mångsidig fruktkompott

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Mumsfillibaba!! Man kan använda det som fruktdipp, d v s man skär små skivor av t ex äpple, och dippar i kompotten. Man kan ha den som sylt. Men godast är den nog naturell!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gröp ur halva apelsinen och lägg frukköttet och saften i en liten skål. Mosa bananen och blanda det med apelsinen. Kärna ur en liten del av granatäpplet och blanda det i apelsin-bananröran. Lägg myntakvisten på toppen.
  2. Om du vill ha en apelsinskål, gör så här: Använd skalet som du gröpte ur. Vräng det ut och in och skär bort "hinnorna". Vräng tillbaka det. Häll i kompotten i det.
  3. Om du vill ha ett fastare mos, uteslut apelsinsaften. Om du vill ha "dipp", mosa det mer så det blir mindre bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.