Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mannafromage

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lättlagad och god efterrätt, servera gärna havreflarn till. Denna minns jag från min barndom hos mormor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kokaupp vatten och lingonsylt. Vispa ner mannagrynen och låt koka 4 minuter.
  2. Låt kallna, och vispa därefter kraftigt tills det är pösigt. Vispa grädden och rör försiktigt ner grädden i smeten. Häll upp i fyra portionsskålar.
  3. Låt dem stå en timme i kylen före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.