En härligt krämig och lätt kaka. Perfekt som en spontan efterrätt, dessutom svår slagen. Extra gott blir det om man gör kakan i en något mindre form än de vanliga med löstagbar kant. Det blir lite mer kladdigt! Gott tillbehör; grädde, vanlijsås eller glass
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Sjukt grymt god kaka, den räddade kvällen! Tack!
Den ser ut såhär i en lite mindre form.
Åh! Den var ättegod! Rekommenderar den varmt! Jag hade i en tesked vaniljsocker också i min kaka. Hade i ett halvt paket frysta blåbär och hallon. Nästa gång ska jag testa att smaksätta den med kanel, och ha i antingen äppelbitar eller äppelklyftor. Ska testa med kokos och ananas någon gång också. En kul kaka att experimentera med, helt klart!
Jättegod skulle det ju stå. J:et föll bort. *suck*
Helt underbar, använde svarta vinbär, hallon och jordgubbar i kakan, och den serverades med färska jordgubbar och en fruktglass. SÅÅÅÅ GOTT!!!!