Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mannagrynspudding med saftsås

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 3-5 portioner
Skriv ut

En perfekt och god efterätt eller mellanmål.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mannagrynspudding: Koka en gröt av 1 liter mjölk och 2 dl mannagryn. Följ anvisningarna på förpackningen.Tillsätt socker,salt och russin. Vispa upp äggen och blanda i gröten.
  2. Grädda puddingen i en smord form i 200 - 225 grader i ca 20 minuter.
  3. Saftsås: Koka upp vatten, saft och potatismjöl. Smaksätt med socker.
  4. Puddingen serveras avsvalnad med saftsåsen.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • freja71 5 augusti 2009

    Tack för ett jättebra recept. Lagar ofta till en mannagrynspudding att ha till frukost och ellanmål.

  • Sork 19 maj 2011

    Gottgott! Jag älskar risgrynspudding, men jag undrar om det här inte var snäppet bättre. Hade rejält med bittermandel i för det gillar jag. Hemkokt äppelmos till - underbart! Tack för ett bra, enkelt och lyckat recept

  • ronlud 12 januari 2013

    Supergod!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.