Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marabouglasstårta

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Supergott!!! Är perfekt att göra om man har tidsbrist. Denna kan man göra långt i förväg!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Riv mandelmassan, vispa äggvitorna lätt. Rör ihop vitor, mandelmassa, 1 ägg,och kakao. Häll smeten i en smord form med löstagbara kanter. Grädda mitt i ugnen ca 20 minuter - Låt svalna!
  2. Vispa grädden. Dela chokladen i bitar och smält över vattenbad. Ta chokladen från värmen och rör ner en äggula i taget. Blanda i grädden. Häll smeten över botten i formen. Täck över och frys minst 4 timmar.
  3. Ta fram ca. 30 minuter före servering och garnera.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.