Vispa ägg och socker poröst.
Smält Marabou Daim och margarinet.
Blanda ihop ovanstående väl tillsammans med mjölet.
Grädda i 175 grader i 20 min, längst ner i ugnen.
Låt kakan svalna.
Gör under tiden glasyren genom att smälta Marabou Scweizernöt ihop med grädden.
Lägg på glasyren..
Vi hade kalas igår hos oss och sonen hade önskat att jag skulle göra en kladdkaka och då gjorde jag Maraboukladdkakan. Den var väldigt omtyckt, bland annat så ville min svägerska ha receptet på den. Den var helt enkelt jättegod.
grill4 oktober 2008
Gjorde den i går till efterrätt. mmmmmmmmmmmm helt kanon. Gillade den skarp. Kommer att göra den många gånger.
gunnarstorp14 mars 2009
Jag har provat denna idag men den blev FÖR Kladdig
Vi hade kalas igår hos oss och sonen hade önskat att jag skulle göra en kladdkaka och då gjorde jag Maraboukladdkakan. Den var väldigt omtyckt, bland annat så ville min svägerska ha receptet på den. Den var helt enkelt jättegod.
Gjorde den i går till efterrätt. mmmmmmmmmmmm helt kanon. Gillade den skarp. Kommer att göra den många gånger.
Jag har provat denna idag men den blev FÖR Kladdig