Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Maräng och ananasparfait

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Så gott och så läskande...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll av ananasjuicen.
  2. Vispa äggulor och socker poröst, tillsätt ananas och portvin.
  3. Vispa grädden hårt och vänd ner i ananasblandningen.
  4. Vispa äggvitan hårt och vänd ner.
  5. Plasta en terrinform eller sockerkaksform och häll i smeten, varva med maränger.
  6. Ställ i frysen i ca tre timmar.
  7. Servera ananasparfait tillsammans med extra maränger och dekorera med citronmeliss.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • zanette 13 november 2010

    Detta lät gott,, Denna måste jag göra. mvh Zanette

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.