Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marängbakelser

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Passar bra till midsommar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggvitor och hälften av råsockret till ett hårt skum. Vänd försiktigt ner resten av sockret och klicka eller spritsa ut 4-6 maränger på bakplåtspapperklädd plåt.
  2. Grädda marängerna i 125º ca 1 timme så att de blir riktigt lätta. Låt dem kallna.
  3. Lägg en klick vispad grädde på varje bakelse och toppa med jordgubbar och citronmeliss eller mynta.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • puntella 18 juni 2009

    Råsocker och ägg... borde väl gå bra till GI... Vispgrädde och jordgubbar är vad jag förstått också ok - fast inte för mig i fas 1 :(

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.