Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marängbakelser

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Goda efterättsbakelser.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 125 grader. Placera 8 små folie eller pappersformar på en plåt. Vispa äggvitor och florsocker med elvisp 15 minuter. Fördela marängsmeten i formarna. Grädda bakelserna på nedersta falsen ca 40 minuter. Låt kallna. Lyft försiktigt av lock med hjälp av en kniv. Strax innan serveringen fylls de med vispad grädde, smaksatt med apelsinjuice, och med mandarinklyftor

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.