Oemotståndliga maränger som är både sega och frasiga.
Äggulorna vispas till en len vaniljkräm.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 250 grader.
Vispa vitorna till ett hårt skum. Tillsätt sockret lite i taget under vispning. Vispa sedan i bakpulver och salt, vänd försiktigt i pistaschhacket.
- Klicka ut smeten i engångs mazarinformar, ca 10 stycken.
Gör en grop i mitten med en liten sked.
Ställ in marängerna i mitten av ugnen, stäng genast av ugnen. Låt marängerna stå i ugnen minst 3½ timme, gärna över natten.
- Vispa äggulorna och vaniljsocker ljustgult, blanda i mascarponen.
Servera maränggrottorna med fruktsallad och vaniljmascarpone.
Publicerat den
17 mars 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
ska det verkligen va 23 msk hackade nötter? Mia.