Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marängkakor

 
  • Serverar: 30 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snabba och lättbakade. Goda.

Ingredienser

Instruktioner

Till mördegen arbetas alla ingredienser till en smidig deg. Dela degen i 2 delar och forma den till två cm tjocka rullar. Lägg dem på pappersklädd plå och platta till till tunna längder. Vispa äggvitan till hårt skum och vänd ner socker och mandel. Spara liter mandel att strö över. Bred marängen över längderna men inte ända ut. Strö över resten av mandlarna. Grädda i 175 g 15-20 minuter- Skär i bitar och låt svalna på plåten

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.