Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marängpinnar

 
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Klassisk kombination av mördeg och maräng.

Ingredienser

Instruktioner

1. Värm ugnen till 200 grader. Deg:Hacka samman till en deg och låt vila i kylen 30 min. 2. Forma degen till tre fingertjocka rullar,som plattas ut på ovansidan så att de blir 3-4 cm breda. 3. Grädda längderna på bakplåtspapper i mitten av ugnen ca.8 min. Marängen:Vispa äggvitorna till hårt skum och vänd ner sockret. 4. Bred marängsmeten på de gräddade längderna och strö över mandeln.Grädda ytterligare ca. 5 min i mitten av ugnen tills marängen fått fin färg. 5. Skär längderna i sneda bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.