Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marängrulltårta med pistagenötter och jordgubbar

 
Skriv ut

Jättegod som efterrätt eller varför inte istället för tårta på kalas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka pistagenötterna. Vispa äggvitorna till hårt skum. Tillsätt råsockret och vispa smeten blank och fin.
  2. Bred smeten över ett helt bakplåtspapper i en ugnslåda. Strö över de hackade pistagenötterna och kardemumman. Grädda på 200 grader i 15 minuter.
  3. Låt svalna och vänd den och dra bort bakplåtspappret.
  4. Vispa grädden och bred över marängen. Lägg på 300 gr skivade jordgubbar. Rulla ihop försiktigt till en rulle.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.