Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marängsviss med rabarberkola

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Man blir aldrig för gammal för en riktigt marängsviss.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med rabarberkolan. Ansa och strimla rabarbern. Lägg den i en tjockbottnad vid kastrull tillsammans med grädde, socker och sirap. Koka upp, sänk värmen och låt sjuda 15-20 minuter. Rör om då och då.
  2. Vispa grädden fluffig. Krossa karamellerna. Varva hallon, glass, grädde rabarberkola, maränger och turkisk peppar i en skål eller på fat.
  3. Njut genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.