- Serverar: 5-7 portioner
- Tid: 6 timmar 15 minuter
Skriv ut
Mjuk och len marängtårta som smälter i munnen. Klarar sig själv i ugnen över natten.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 250C.
- Smörj en rund bakform och beströ med kokos.
Vispa äggvitorna till ett hårt skum. (Bunken skall kunna hållas uppochned).
- Blanda socker, vaniljsocker , bakpulver och rör ner i äggvitorna. Häll blandningen i formen och ställ in i ugnen när den är 250C.
Stäng av ugnen direkt och låt stå minst 6 timmar. Låt gärna stå över natten.
- Servera med vispad grädde och halvtinade hallon på toppen. Pudra över med lite florsocker
Publicerat den
4 februari 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Hej! Bakade din marängtårta, och den var extremt god och gjorde stor succé. Rena barnleken att baka eftersom den sköter sig själv i ugnen. Mjuk och len innuti. Alla trodde det var en god kräm! Detta blev en favorit och kommer att återkomma på mina tårtkalas! Den är en riktig 10-poängare! Tack för receptet! Hälsningar Smulpajen