Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

marängtårta

 
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Gluten och mjölkfri Värm ugnen till 225 grader minst 20 min

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggvitor och ättiksprit till hårt skum, blanda i 2 dl socker lite i taget och blanda sist i 1 dl socker blandat med bakpulver. Bred ut den på bakplåtspapper till den form du vill ha den.
  2. Värm ugnen till 225 grader, ställ in plåten med marängsmeten slå samtidigt av ugnen minst 20 min men med fördel längre.
  3. Blanda den grädde som du vill ha uppe på tårtan och garnera med frukt eller bär efter smak

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.