Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marängtårta med lemoncurdgrädde och jordgubbar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Här samsas alla goda smaker på en gång. Den söta, sega marängen och lemon curd-grädden balanserar jordgubbarnas sötma perfekt och förhöjer bärens egen smak. Tårtan är godast nygjord.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa grädden lätt, rör lemon curden smidig och vänd ihop detta. Fördela grädde och bär mellan marängbottnarna. Toppa med de sista klickarna grädde och de finaste jordgubbarna. Dekorera med blad av citronmeliss.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Kicki8 13 februari 2008

    Detta är en av mina favoriter gjort den många gånger under åren. Tips: Förbered grädden och det övriga.Vänta till sista stund med att lägga ihop det innan servering.Marängen har en tendens att smälta när man lägger på jordgubbar och grädde.Ska det se ut som på bilden använd färska jordgubbar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.