- Serverar: 8-10 portioner
- Tid: 4 timmar
Skriv ut
Enkel att göra. Tänk på att lägga ihop tårtan strax före servering
Instruktioner
- Hacka chokladen fint och lägg den i en bunke. Koka upp 1 1/4 dl grädde och häll över chokladen,låt stå ca 5 min
- Vispa eller mixa chokladtryffeln slät.Låt stå kallt 3-4 timmar. Vispa 3 dl grädde lätt. Blanda försiktigt ner hallonen i grädden.
- Häll eller bred ut chokladtryffeln i ett jämnt lager på ena marängbottnen. Fördela 2/3 av hallongrädden på chokladtryffeln. Lägg på den andra marängbottnen och fördela resten av hallongrädden i ett jämnt lager ovanpå.
- Toppa med jordgubbar och hallon
Publicerat den
23 juni 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Den här gjorde jag på midsommarafton och den blev kanongod!