Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Margarethaas potatiskorv

 
  • Serverar: 30 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

För två år sedan gick min mans mormor bort och hon har här alltid gjort så god korv. Så här är receptet.......

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisen oskalad. Låt den kallna. Skala den. Blanda potatis, fläskfärs, rivna rödlöken och kryddor.
  2. Trä på svinfjälstret på korvhornet och knyt korvarna med bomullsgarn. Häng korvarna på tork i taket i ca 5 dagar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.