Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Margarethas norrlandsdrömmar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Det är roligt att kunna bjuda på lite annorlunda fikabröd!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör smör, socker och olja tills det är fluffigt och vitt. Blanda ner mjöl, potatismjöl, hjorthornssalt och vaniljsocker, och rör om.
  2. Krossa cornflakes (antingen i mortel, eller – enklast – i en plastpåse) och rör ner dem.
  3. Rulla små bollar och lägg på en bakplåtspapperklädd plåt.
  4. Grädda i ca 12-14 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • MammaLena 3 april 2009

    En stilla undran. Vad är det för gradtal på dessa kakor? //MammaLena

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.