Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Margarethas snabba GI-bröd

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Saftigt och gott bröd och går utmärkt att frysa in.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader Blanda alla torra ingredienser i en skål. Tillsätt yoghurt och honung och rör om.Vänd ner tranbär och äpple. Fördela den ganska lösa smeten i en smord bröad form, 1½ liter. Släta till ytan och strö över toppingen. Grädda brödet i nedre delen av ugnen ca 45 min, prova med en sticka att den är torrt inuti. Stälp upp, vira in det i en bakduk och låt kallna på galler.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.