Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Maria Masoomis fruktkyckling i lergryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Exotisk och fruktig kyckling!

Ingredienser

Instruktioner

Blötlägg lergrytan i ca 30 minuter, längre tid om den är ny och oanvänd. Fyll kycklingen med frukten och bären, lägg den i lergrytan med bröstet uppåt. Salta och krydda kycklingen på båda sidor. Lägg vitlöksklyftor och chilipeppar i grytan. Sätt ugnen på 220 grader, lägg locket på grytan och ställ den i nedre delen av ugnen medan den fortfarande är kall. Låt den stå ca 1,5 timme inne i ugnen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.