Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marianne cheesecake

 
Skriv ut

Jag säger bara mumms... Så ljuvligt god. Nu är jag ju en mintälskare men denna går hem hos alla.. Det är verkligen värd att vänta på.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa kaksmulor med det smältna smöret och tryck ut det i en form med löstagbar kant.
  2. Mixa mariannen tills den är flisig. Vispa grädden och vänd ner kesellan och marianne flisen. Blötlägg gelatinbladen och smält sedan det i kokande vatten. Blanda i gelatinet med gräddblandningen och häll detta över chokladbotten. Ställ kallt i kylskåp några timmar.. (så här långt kan man förbereda dagen innan om man skall ha gäster)
  3. Mixa bären med sockret. Blötlägg gelatinbladet och smält den sedan i kokande saft. Mixa gelatinet med bären och häll sedan detta försiktigt över marianne fyllning. Ställ åter i kylen några timmar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.