Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marianne semifreddo

(3 kommentarer)  
Skriv ut

Mums!

Ingredienser

Instruktioner

Vispa grädden. Vispa äggvitor med 0,5 dl socker, hårt och vitt. Vispa äggulorna med resterande socker tills det blir vitt och pösigt. Blanda alla tre smetarna och mariannekrossen med varanda försiktigt med en slickepott. Frys och ät halvfrusen.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • mrsmama 17 juli 2009

    Den här brukar jag också göra varje sommar, min 6-åriga dotter kallar det för "mamma-glass". Har bjudit hela tjocka släkten på den (eftersom det är jag som brukar få ha hand om efterrätten när vi träffas), samt dagisbarnen på dotterns avslutning. Den är uppskattad och älskad av alla tillsammans med färska jordgubbar! Den blir dock ganska söt så färska jordgubbar till är ett måste!

  • 2mrsh 10 oktober 2009

    Bland det godaste jag har ätit, tack för receptet :)

  • Maithai 25 december 2009

    Jättegod glass:) Tack för ett gott recept. Snabbt och enkelt gick det att fixa ihop denna dessert. Gjorde den som juldessert och hade pepparkakskross istället för marianne. Nästa gång ska jag göra ditt orginalrecept! God Jul!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.