Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mariannekaka

 
Skriv ut

Något för mintchokladälskaren :))

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smör och blockchokladen i en kastrull. Vispa ägg och socker pösigt i en bunke. Blanda vetemjöl och bakpulver för sig innan det blandas i äggsmeten.Ta sist i smöret och chokladen. Rör försiktigt.
  2. Smörj och bröa en liten långpanna ca 22x30 cm. Häll i smeten och ställ in i 200 graders varm ugn i drygt 15 minuter.
  3. Vispa grädden. Mixa mariannekaramellerna och blanda ner det i grädden. Detta ska sedan bredas över kakan när den svalnat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.