Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mariannes Fiskgryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En snabb fiskgryta när tiden är knapp, går utmärkt att starta med frusen fisk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna fiskblocket (om det är fruset- tina i mikron) Vispa ner mjölet i vattnet, tillsätt fiskbuljong, grädde, smör och några droppar citron.
  2. Låt såsen koka upp och lägg i fisken. Koka sakta ca 5 minuter. Använd en vid kastrull typ, traktörpanna.
  3. Strö över ägghacket och persiljan och servera med kokt potatis och en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Josses 30 juni 2010

    Lägger upp en bild

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.