Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mariannes paj

 
Skriv ut

En mycket god paj. Perfekt att ha med på utflykten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman degen i en matberedare eller för hand. Kavla ut degen och lägg i en form ca 25-27 cm i diameter. Nagga och sätt in i kylen.
  2. Bryn köttfärsen smulig, krydda med salt och peppar. Tillsätt korven i slantar och låt dem steka med ett par minuter. Smaka av med pizzakrydda. Låt svalna.
  3. Lägg färsröran och riven ost i pajskalet. Vispa samman äggstanningen och krydda med salt och peppar. Häll stanningen över fyllningen, lägg i hela tomater.
  4. Grädda pajen i 200 grader 35-40 minuter eller tills den stannat och fått fin färg. Servera med en grönsallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.