Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marias Italienska köttbollar

(6 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut

Smakrika köttbollar

Ingredienser

Instruktioner

Blanda ströbröd och mjölk låt svälla ca 10 minuter. Hacka vit och gul lök grovt. Blanda köttfärs med lökarna och resten av ingredienserna i en assistent eller med elvispar. Rulla nu stora köttbollar(bandybollstorlek) lägg på en ugnssäker form som du har 2 msk olja i( helst oliv) In i ugnen 175 grader ca 1 timme späd med lite vätska vatten, mjölk, eller grädde. Servera med pasta eller ris

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • Kaneta 16 mars 2008

    Jag och sambon tyckte dom var jättegoda. Kändes väldigt stora när jag gjorde dom men man behöver ju inte äta mer än 1 köttbulle i denna storlek. Gick ju dessutom bra mycket fortare att rulla dessa än vanliga köttbullar. Gillar detta med mat som är snabb att röra ihop och som sedan klarar sig själv i ugnen!

  • kattis63 26 mars 2008

    Jättegoda köttbullar! Dom kommer jag göra snart igen. Alla tyckte om dom. / Katarina

  • tlrik 13 maj 2008

    dom italienskt köttbullarna ska vara jättegoda men tyvär att jag han inte att laga dom .dom recepterna som ser ut bra ska jag spara . jag försöker att laga dom snaraste.

  • pia61 24 oktober 2008

    Dom här köttbullarna var verkligen goda, gjorde Svamprisotto till, kanongott!

  • look 6 november 2008

    Jätte goda köttbullar, högsta betyg!! Mvh Look.

  • lillawe 21 november 2008

    jättegoda köttbullar! Åt dem till hemmagkord pasta,mycket gott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.