Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Granatäppeljuicen som ska vara i denna rätt kan inte bytas ut mot tex; äppeljuice. Granatäppeljuice är mycket söt. Mycket lättlagat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingen i bitar och bryn runt om i olja. Hacka löken och låt den steka med, salta och peppra. Lägg i resterande ingredienser och låt allt puttra i ca: 45 minuter. Späd med buljong tills lagom konsistens, grytan ska vara lite simmig.
  2. Koka riset enligt anvisningarna på förpackningen. Dekorera grytan med några hela valnötter och servera den tillsammans med ris och en sås gjord av gräddfil med lite rå hackad lök i.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • akkamas 20 november 2009

    Måste vara den här du menade när du nämde kyckling, verkar jättesmarrig, precis som Maria brukar vara......

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.