Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

MarieJeppssons goda likör/Oboy-bullar

 
  • Serverar: 35 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Smarrig kletig bullar med en smak av likör

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krossa Mariekexen med händerna eller med en brödkavel. Häll likören över kexen. Rör om. Ta nu socker, Oboy, ev.matolja och müslin och blanda. Ta ner margarinet och blanda allt väl med händerna.
  2. Rulla bullar av smeten i en lagom storlek. Ju mindre bullar man gör, ju fler får man. Rulla sen bullarna i strösocker. Ställ in dom i kylen på en tallrik i 1½ timme så blir dom hårdare.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.