Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Maries kassler & rislåda med svampsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

En lättlagad rätt som passar bra både till vardags och fest.

Ingredienser

Instruktioner

Skiva kasslern och bryn den lätt i en stekpanna. Koka riset. Koka såsen enl. anvisning på påsen. Smörj en ugnssäker form och häll i riset, häll över hälften av såsen. Lägg på kasslerskivorna strö över champinjonerna, häll på resten av såsen, strö över osten. Ställ in i ugnen ca 250 grader tills den fått fin färg. Servera med sallad

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • fiolida 26 augusti 2008

    Mums! Det var riktigt gott, Jag och sambon åt alldeles för mycker :P Vi tog ren kantarellsås isället för champinjon/kantarell, för det var det som fanns på affären. Men det blev smaskens!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.