Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Maries smarriga kycklingsoppa med smak av paprika

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kycklingsoppa med pasta, parika, rotfrukter och purjolök gör detta till en underbar soppa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. skär kycklingen i små bitar. Ansa purjolöken och skär den i skivor. Tärna paprikan i små bitar. skär morot och palsternackan i lagom stora bitar. Koka morötterna och palsternackan mjuka. Koka pastan. (klipp gärna pastan till midre bitar) Bryn kycklingen i en stor kastrull tillsammans med margarin och purjolök. Tillsätt sedan 1 liter vatten eller mer (använd gärna vattnet från pastan och morötterna för mera smak.) Tillsätt morötter, palsternacka, pasta, buljong och paprika. låt koka upp. Tillsätt sedan grädden och smaka av med salt och peppar och kanske tillsätta mer vätska (vatten / grädde)
  2. Färdigt att servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.