Underbart god!
Passar nu när det är kallt ute, både på buffébordet eller bara som en god vickning en kväll.
Instruktioner
- Fyllning 1:
Koka äggen hårt, skala och hacka dom.
Blanda äggen med kaviaren, majonnäsen och den hackade dillen. Salta och peppra efter smak.
- Fyllning 2:
Klipp baconet i smala bitar och hacka purjon i småbitar. Fräs detta och häll sen mjölet och grädden över. Lår puttra ett tag. Låt svalna. Salta och peppra efter smak.
- Bred smöret på brödskivorna och lägg sen i fyllningarna. Använd 3 bröd/lager
Garnera med skivade tomater och riven ost
- Gratinera i ugn ca 20 minuter, 225 grader
- Servera gärna med sallad
Publicerat den
10 oktober 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Hej Marie! Underbart god tårta (fast varm)Ska nog ha med denna då jag fyller 50 i augusti.Min dotter är kock roligt att kunna överaska.Du har säkert några smarriga recept på smörgåstårtor. Kram från Marie i Luleå.
Tack för ett jättegott recept. Har inget att tillägga annat än att jag gjorde den dubbelt så stor för att passa antalet gäster. Alla var mycket nöjda.
GOTT, GOTT, GOTT!!!!
Gjorde den här när jag hade syjunta, blev poppulär. Den var jättegod.