Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Bra marinad till kött!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg köttet i en plastpåse och häll i marinaden. Förslut påsen ordentligt.
  2. Låt köttet ligga i ett dygn och vänd påsen några gånger (så att marinaden fördelar sig) under tiden.
  3. Vid tillagning, tag upp köttet och låt överskottet av marinaden och köttsaften rinna av.
  4. Stek köttet i ugn eller i stekgryta, mycket gott att grilla också.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • redd 7 juni 2010

    Testade detta på fläskfile som grillades idag och alla tyckte det var kanon. Kommer definitivt göra den igen och enda orsaken att jag bara ger den 4'a är att den är så alldaglig och att soyan dominerar smaken så kraftigt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.