Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinad med senapspulver och honung

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Här är en mycket god marinad till både kött och kyckling

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla ingredienser i en skål. Har du vanlig honung kan du med fördel värma i micron några sekunder så den blir flytande. Då går det lättare att blanda ihop med det övriga. Lägg kött eller kycklingbitarna i en plastpåse och häll i marinaden. Låt marinera några timmar innan det ska grillas. Ta fram köttet och torka av så det inte droppar ner på glöden.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • ingpet2 16 juni 2012

    Mycket smaklös!!!!

  • AMEK 17 juni 2012

    Synd att det inte passade. Vi i familjen använder den oftast till kyckling. Den ger lite varation till "vanliga" grilloljor och marinader som oftast innehåller vitlök och chili, utan att för den skull vara smaklös enligt vårt tycke. Prova gärna att öka mängden av någon krydda får du se om det hjälper. Själv är jag inte helt noggrann när jag mäter.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.