Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinad till Lamm

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Till en stor stek eller kotletter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg steken i en fryspåse och låt den stå i kylen i ett dygn.
  2. Ugnen på 175 grader. Ta bort alla kryddor. I med steken i en stekpåse, ta en nål och stick ett hål på ovansidan. Ca 1 1/2 timme, köttet skall falla av från benet eller va man nu ska säga.
  3. Mycket gott.
  4. Till detta kan du ha hasselbakspotatis. Gjorde såsen på skyn från stekpåsen med: smör, vetemjöl, skyn, grädde, vitt vin, svartvinbärsgéle, salta och peppra.
  5. Smaklig måltid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.