Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinad till skinkstek/kotlettrad

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Här kommer ett tips på marinad som jag brukar blanda till när jag gör Plommonspäckad fläskstek. Ingredienserna blandar jag bara på känsla så jag hopas att ni också vågar prova......

Ingredienser

Instruktioner

Blanda allt till marinaden och låt gärna dra en stund. Sen är det bara att lägga köttet i en påse och hälla över marinaden. Lägg in i kylskåp och låt marinera några timmar. Bara att tillaga köttet i ugn sen......... Suupergott !!! Lycka till !!!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.