Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerad apelsingryta

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Smakrik gryta med mycket smak

Ingredienser

Instruktioner

Marinad Riv skalet från en av apelsinerna Pressa sedan saften ur båda och blanda det med soja, hackad lök, ingefära, sambal oelek och vinäger Skär köttet i bitar eller strimlor Låt dra i kylen i sex timmar (eller så länge du har tid) Lägg allt i en gryta, strö över en msk mjöl, häll i buljongen och rör om. Koka upp och låt sen grytan få stå och puttra i minst 20 minuter Smaka av och tillsätt eventuellt mer kryddor Servera grytan med kokt ris och vitkål/ananassallad

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Hooon 2 januari 2014

    Vart är kycklingen i receptet?

  • Ellysdotter 4 januari 2014

    Instämmer med föregående. Svagt. det får bli en 0

  • TheFitnessInternet 4 januari 2014

    Vi ber om ursäkt, receptet blandades ihop med en annan. Nu är rubriken korrigerad att det är en köttgryta och inte kyckling.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.