Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerad fetaost

(2 kommentarer)  
Marinerad fetaost Marinerad fetaost
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Perfekt till buffén,grillet och som tilltugg.

Ingredienser

Instruktioner

Dela fetaosten i tärningar. Kärna ur chilipepparn och skär den i små strimlor, skala vitlöksklyftorna. Lägg fetaostenvitlöken och chilipepparn i en burk med tättslutande lock. Blanda marinaden och häll den över fetaosten. Låt den stå och dra några timmar, gärna ett dygn innan servering.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • JulleRull 17 maj 2010

    kan man använda marinaden igen. när man vill fylla på med fetaost, när den är slut?

  • Disen 17 maj 2010

    Jag testade och hade den i ca 3 veckor i en burk med tättslutande lock. Jag fick fylla på med lite mer olja så det täckte osten. Kanske kan du ha den längre än så. Lukta och smaka dig fram. Lycka till.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.