Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerad fläskfilé

 
  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 14 timmar
Skriv ut

Gott till vardag eller fest ! Kan förberedas 1-2 dagar innan

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 125 grader.Bryn filén i smöret på alla sidor.Sätt sedan i filén i ugnen ca 30 -40 minuter. Koka upp marinad 1.Häll den avsvalnade marinaden i dubbla påsar,lägg också i filén.Låt detta stå i kylen 12 timmar.Häll av marinaden. Blanda marinad 2 allt utom citronskalet.Koka upp citronskalen i vatten ca ½ minut. Blanda ned i marinaden(även vattnet) Skär upp filén i tunna skivor & lägg upp på fat häll marinaden över & servera efter 2-3 timmar.
  2. Ett ganska omständigt recept,men resultatet är GOTT ! Passa bra om man ska göra egen "planka" tex

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.