Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerad fläskfilé

(1 kommentar)  
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Perfekt rätt för buffébordet. Lätt att förbereda och håller sig bra i kylen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser till marinaden.
  2. Putsa filéerna. Rör ihop kryddblandningen och klappa in i köttet.
  3. Bryn filéerna i smör eller olja, lägg över i långpanna och stek i ugnen i 200* till en innertemperatur på 67* ca 15 min.
  4. Låt köttet svalna skär sen i ca 1 cm tjocka skivor. Lägg över i en skål och häll på marinaden. Låt stå ett par timmar i kyl eller över natten
  5. Servera med en matig sallad eller potatisgratäng

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • nica83 2 januari 2009

    Hur gott som helst!!! Gjorde som någon annan tipsat om, serverade den till potatisgratäng och rödvinsås på nyår. Det blev succé!! =)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.