Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerad Fläskfile

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Beräknat till 30 personer. Superbra att förbereda vid stora tillställningar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn hela fläskfileer i omgångar. Krydda med salt och peppar.
  2. Lägg sen fileerna i en långpanna i 225 grader 45-60 minuter. Låt kallna i kylskåpet.
  3. Skiva köttet tunt lite på snedden.
  4. Blanda vinäger och olja och kryddor. Hacka soltorkade tomater och basilikan, blanda i dressingen.
  5. Lägg blandningen på köttet och låt stå kallt. Täck med folie.
  6. Gör gärna dressingen dagen innan men lägg inte i basilikan förrän samma dag.
  7. Lycka till!

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • missmongo 23 november 2008

    super gott

  • Okänd 9 november 2009

    kanske är gott om man vet hur mycket det kostar :@ för jag är student och behöver pris :@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@ ;* <333333

  • Okänd 9 november 2009

    svara då! :@ pris (?)

  • Okänd 9 november 2009

    haaaallååhaaaallååhaaaallååhaaaallåå

  • icequeen5 13 november 2009

    Gå till affären och kolla kilopris på fläskfilé kanske?? :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.