Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerad fläskfilé

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 3 dagar 30 minuter
Skriv ut

Marinad av soya, vitvinsvinäger, flytande honung, pressad vitlök, svartpeppar och timjan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela filén i två delar och bryn i stekpannan till den får färg.Stek färdigt i ugnen 125 grader i 30 min. Rör ihop marinaden, lägg de varma fileérna i dubbla plastpåsar och häll över marinaden. Låt ligga i kylskåp 2-3 dygn. Marinaden kan man sila och använda som kall sås(sky).
  2. Servera med potatigratäng eller potatissallad samt en god grönsallad till.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • zizzi08 1 september 2008

    kanon att göras i för väg alla gillade den

  • pengsan 29 mars 2010

    Jättegod!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.