Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerad gurka med rädisor och dill

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Spännande variant på inlagd gurka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva gurkan tunt på längden och lägg i kallt vatten. Skiva även rädisor tunt och lägg i kallt vatten.
  2. Skiva chilin tunt. Koka upp ättika, socker och vatten. Lägg i chili och dillstjälkar. Låt kallna och ta bort dillstjälkarna.
  3. Häll av vattnet från gurka och rädisor. Blanda med ättikslagen och smaka av med salt och svartpeppar. Avsluta med att hacka och vända ner färsk dill.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.