En snabb och smakrik marinad gör köttet fantastiskt mört och fint. Servera kotletten i tortillabröd och variera tillbehören efter egen fantasi.
Instruktioner
- Skär bort fett och hinnor från köttet. Skär köttet i tunna strimlor, ca 10 cm långa.
- Gör en marinad genom att blanda koriander, spiskummin, anis, muscovadosocker, anchopasta, salt och olivolja. Lägg köttet i marinaden och marinera ca 30 minuter.
- Gör bönsalladen. Skölj bönorna och låt dem rinna av. Blanda bönor, majs, rödlök, koriander, limesaft och olivolja. Smaka av med salt och peppar. Låt stå och dra en liten stund.
- Förbered tillbehören. Skölj salladen och låt den rinna av. Skala löken och skär den i tunna skivor.
- Stek köttet i olivolja i en stekpanna. Stek i omgångar så att det får en fin gyllene yta.
- Värm tortillabröden enligt förpackningens anvisningar. Fördela sallad, bönsallad,lök, kött, salsasås och gräddfil på bröden.
Publicerat den
30 december 2011
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Hej! Undrar bara vad anchopasta är? Är det ancochilli som läggs i vatten? Ska testa rätten på lördag. Låter mycket gott!