Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme 5 minuter
Skriv ut

Mycket god och enkel rätt både till fest och vardag. Förbereds dagen före

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krydda filéerna (minst 6 st) med salt och peppar och pensla med olja. Stek dem hela i ugnen. 175 grader ca 30-40 minuter. Låt dem svalna. Dela kycklingfiléerna i skivor och lägg dem i en ugnssäker form.
  2. Blanda marinaden. Gör gärna dubbel sats av marinaden för att få rikligt med god "sås". Låt detta småsjuda i 10 minuter. Häll marinaden över den delade kycklingen. Låt stå och dra över natten.
  3. Strö lite riven ost över och gratinera i 225 grader i ca 20 minuter. Servera med ex. potatisgratäng och grönsallad

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Helvina 20 februari 2011

    Fantastiskt gott! Vi var sex personer som åt det igår, och idag suger vi i oss resterna. En femma!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.