Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerad kycklingfilé

 
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

.....för många (receptet är för 12 personer) gott med en potatis gratäng eller en ljummen potatis sallad. Passar även perfekt till buffé bordet.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg kycklingfiléerna i en form eller långpanna (ganska tångt) och slå marinaden över. Kör i ugn ca 175 grader tills de är klara. Använd temometer. Filérna skärs nu upp i fina skivor...... eller dela varje filé i 3 delar och trä upp på spett om du ska ha dom till buffe. Koka ihop marinaden lite - häll den över kycklingbitarna så hålls de saftiga och goda, ställ i kylen (i en burk med lock) ett dygn eller två.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.