Går lika bra att servera kall som varm och passar utmärkt på ett buffébord.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Fantastiskt gott, bra och enkelt recept som är jätteenkelt att göra till många om man fyller en hel långpanna med tätt packade kycklingfiléer.
Ytterligare ett recept från Lennali som säkert är JÄTTEGOTT har ju en del av dina recept. Kram SEA
Betyget 4/5 är kanske snålt tilltaget. Enkelt och mycket gott! Blir en favorit till buffén. Lät själv filéerna ligga över natten i marinaden, direkt efter stekningen, i väntan på att bli uppskurna och sannolikt blev smaksättningen mer genomträngande då.
Åt detta hos syrran igår kväll. Hon serverade den kall. Var helt underbart gott!!!!
toppen gott hade det på buffe bordet till nyår o det va en 5 poängare från alla som va här
Underbart gott...Tillsatte dock § tsk cillipulver för att få mer smak.
Hejsan! Jag hade detta på buffén på min 40-års fest och det blev väldigt uppskattat av alla :). Supergott! Tack för receptet! Mvh Lilas
Super god :)
Supergott! Serverade kall på nyår och det var en succé!